Bezoekers registratie systeem

Safe-In

De uitdaging

De receptie is veel tijd kwijt aan het aanmelden van bezoekers. Ze moeten in het bezoekerssysteem ingevoerd worden en bezoekers moeten veiligheidsinstructies doornemen en ondertekenen. In veel gevallen worden deze instructies ondertekend zonder dat ze goed gelezen worden, wat veiligheidsrisico’s voor de bezoeker en het personeel met zich meebrengt. In geval van een calamiteit kunnen bezoekers niet bereikt worden en is er niet altijd direct een overzicht beschikbaar met alle bezoekers.

De aanpak

We hebben een SaaS oplossing ontwikkeld, die op basis van een abonnement afgenomen kan worden. Het bezoekerssysteem is gericht op industriële omgevingen.

 

Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet alleen de veiligheidsinstructie ondertekenen maar ook daadwerkelijk lezen en kennen, is het mogelijk in de applicatie om een quiz verplicht te stellen voordat bezoekers de werkvloer op kunnen.

 

De bezoekers kunnen zichzelf aanmelden op een smartphone, de medewerker waar het bezoek voor komt krijgt automatisch bericht, dat zijn bezoek er is en wordt geregistreerd. Dit neemt dus werk weg bij de receptie.

Techniek: Symphony – Vue – Webpack – Javascript – Php- Mysql

Het resultaat

Het systeem is inmiddels in gebruik genomen door Knauf in België. We hopen de komende tijd meer klanten te verwelkomen op ons platform.

 

Knauf logo