Webdesign & Development

“There’s no impression quite like the first impression”
Online is vaak het eerste wat klanten van je bedrijf zien.

Website

Je website is de basis voor het succes van je bedrijf. Wij maken een website die aansluit bij de uitstalling en doelen van je bedrijf.

Webapplicatie

Iets complexers nodig? Wij kunnen webapplicaties ontwikkelen voor werving en selectie, urenregistratie, IT-support en nog veel meer.

Webshop

Je producten of diensten online verkopen? Wij ontwikkelen een webshop die verkoopt en helemaal aansluit bij de behoeften van je doelgroep.

Wij helpen bedrijven zichtbaar en meetbaar te groeien door samen klantgerichte belevingen te creëren.

Er is nooit een betere tijd geweest om een bedrijf te starten. De kosten om online te beginnen zijn laag. Het is nooit makkelijker geweest om je boodschap uit te dragen. Met een website, Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter en/of Instagram ligt de wereld aan je voeten.

Je hebt een dienst waarmee mensen hun leven kunnen verbeteren. Je verdient het om goed betaald te worden voor de waarde die je levert.

Maar hoe val je op in de wirwar van al die mensen die een soortgelijk product of dienst aanbieden? Hoe kun jij laten zien dat jouw kwaliteiten staan? Hoe kun je zorgen dat jouw boodschap aankomt bij jouw doelgroep? Het is nog nooit zo moeilijk geweest om de aandacht van je doelgroep te krijgen.

Wij helpen ondernemers om zich te onderscheiden in die wirwar, door het ontwikkelen van een mooie en effectieve website, webshop of webapplicatie.

Laat Nick eens met je meedenken!

Webdesign & Development door Webzigt

Geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO)

Waar begin je als je iets nodig hebt of iets wil weten? Juist ja: Google.

Dat betekent dat wat je bedrijf ook aanbied, het aannemelijk is dat je doelgroep in Google zoekt naar producten en services zoals die van jou.

Als je wil dat ze bij jou terecht komen heb je zoekmachineoptimalisatie (SEO) nodig.

Aansprekend en professioneel design

“There’s no impression quite like the first impression”. Online is vaak de eerste kennismaking met je bedrijf.

Een muisklik is alles wat er nodig is om je website of applicatie weg te klikken: poef, weg potentiële omzet! Het is dus van groot belang om bezoekers meteen nieuwsgierig te maken en te zorgen voor een goede gebruikerservaring.

Bezoeker als uitgangspunt

We vragen ons bij elke beslissing af: wat is het meest logisch voor de gebruiker/bezoeker? Waar zou hij/zij dit zoeken?

Alle pagina’s, flows, features en content moeten aansluiten bij de vraagstukken van de bezoeker.

Heldere boodschap

Wat klinkt beter: ‘Wij hebben een dienst, koop het’ of ‘Wij hebben de perfecte oplossing voor jouw probleem’?

We ontwikkelen een website die het probleem voor jouw doelgroep oplost of jouw doelgroep laat inzien dat jij dit kunt oplossen en jouw boodschap nóg scherper overbrengt.

Doelgerichte flow

De informatie die je overbrengt of de interactie die je hebt is altijd onderdeel van een flow. Het begin daarvan kan de homepage van de website zijn, maar ook Google-zoekresultaten, social media of een willekeurige webpagina (landingspagina).

De flow brengt de bezoeker met één of meerdere handelingen naar het door jou beoogde eindpunt. Tijdens de flow zorg je ervoor dat jouw doelstelling én die van de bezoeker behaald worden.

Kwaliteit

Bij Webzigt delen we allemaal dezelfde passie voor het doorgronden, testen en het leveren van de kunst en wetenschap van een goed digitaal product.

Met onze kennis en expertise stippelen we scherpe online strategieën uit, bedenken we unieke en gebruiksvriendelijke ontwerpen én zorgen we voor een vlekkeloze realisatie van de ontwerpen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Plan een strategiesessie en ervaar wat we voor jou kunnen betekenen.

Dit zeggen onze klanten