Website & Webshop

Bike Anders

De uitdaging

Bike Anders is een onderneming die de Elliptigo in Noord-Holland in de markt wil zetten. De website van Bike Anders wordt de plek om kennis te maken met de Elliptigo.

 

Een Elliptigo is een fiets die 3 disciplines combineert: hardlopen, fietsen en crosstraining. Bike Anders gaat met het aanbod van de Elliptigo fietsen in deze regio voorzien in de behoefte van mensen om op een leuke, andere manier buiten te sporten, met een low impact belasting voor de gewrichten. Een zorgeloze sportervaring voor het hele lijf!

 

De diensten die op de website aangeboden worden:  Webshop, Individuele verhuur/proefrijden, Trainingsgroepen, Bedrijfsclinics en Groepsuitjes kunnen mensen kennismaken met de Elliptigo. 

 

De website verteld het persoonlijke verhaal van Pieter en anderen. Door middel van storytelling laten we bezoekers inzien hoe de Elliptigo hun leven kan verbeteren

De aanpak

We hebben het project begeleid en gerealiseerd van begin tot eind. We hebben gezamenlijk met de klant de strategie bepaald, klantonderzoek gedaan,  de website ontworpen, gebouwd en content gecreëerd . 

In fase 2 is daar de webshop bijgekomen, waar klanten naast de ElliptiGO ook onderdelen en accesoires kunnen bestellen.

Techniek: WooCommerce – php – WordPress – Mysql

Het resultaat

Bike-anders.nl

“Persoonlijk in de breedste zin van het woord. De eerste kennismaking was prettig en ongedwongen. Gedurende het traject was het contact met Nick en zijn team members Sabine en Kim ook heel prettig, erg meedenkend en creatief. De samenwerking heeft geleid tot een prachtige website waar ik erg trots op ben.”

Pieter Zwaneveld