Trainer, Coach en Adviseur Website

Effectieve website voor een vaste prijs

Ben je Trainer, Coach of Adviseur en op zoek naar een professionele website? Een website die jou als expert neerzet en in contact brengt met je potentiële klant?

Wij hebben een concept-website ontwikkeld met alles, wat je als Trainer, Coach of Adviseur nodig hebt.

Het concept wordt aangepast aan jouw wensen en huisstijl. Zodat hij de uitstraling krijgt die past bij jouw bedrijf. Iedere Trainer, Coach en Adviseur website is uniek. Daarnaast zijn er functionaliteiten mogelijk zoals een blog en het online plannen van afspraken. 

Compleet voor € 499,-

Wat de Trainer, Coach en Adviseur Website je oplevert

Een onderscheidend en doeltreffend ontwerp

Werkt op mobiel, tablet, desktop en laptop

Brengt je in contact met potentiële klanten

Is makkelijk zelf aan te passen

Ben je benieuwd of de Trainer, Coach en Adviseur website bij jouw bedrijf past?

Voorbeelden van Trainer/Coach Websites

Dit zeggen onze klanten

In 6 stappen is je nieuwe website online

Binnen 4 weken klaar. Zonder dat het jou veel tijd kost.

1. Helder krijgen van je wensen

Bij de aanvraag van de website starten we met een intake gesprek. Voor het intake gesprek ontvang je een vragenlijst. Zodat de website jouw bedrijf optimaal gaat vertegenwoordigen en dat al je wensen meegenomen worden.

2. We gaan de website voor jou inrichten

We gaan aan de slag om de website helemaal naar jouw wens te maken. Zodat de site een unieke uitstraling krijgt die past bij jouw bedrijf. Als je nog geen logo en/of huisstijl hebt, kunnen we die voor je ontwerpen (optioneel)

3. Eerste review van je website

Het design van de website is klaar om door jou bekeken te worden. Je kan nu aangeven welke zaken je eventueel toch anders wil. Wij gaan aan de slag om je website verder te optimaliseren.

4. Tijd om je teksten toe te voegen

Dit kan je zelf doen direct in de website of door ons uit handen laten nemen. Net wat voor jou het beste past. Optioneel kunnen wij de teksten schrijven, video's maken en andere content voor jou ontwikkelen.

5. Laatste review van de website

We kijken samen met jou nog eens kritisch naar de website om te zien of alles klaar is om live te zetten. Indien nodig doen we nog de laatste kleine aanpassingen, zodat alles klopt en er perfect uit ziet op alle schermen.

6. Het moment is daar. Je kan je nieuwe website aan de wereld laten zien

Gefeliciteerd! We zetten je website online. Hiermee heb je een belangrijke stap gezet in het verdere succes van je bedrijf. Je website in tenslotte de plek waar iedere potentiële klant als eerste gaat kijken.

Ben je benieuwd of de Trainer, Coach en Adviseur website bij jouw bedrijf past?