Trainer & Coach website

Professionele Trainer & Coach Website voor jouw bedrijf

Ben je Trainer of Coach en op zoek naar een professionele website? Een website die jou als expert neerzet en in contact brengt met potentiële klanten? Maar heb je een beperkt budget?

Dan is dit de perfecte oplossing voor jou. Een complete website met alles, wat je als Trainer of Coach nodig hebt. De website is al helemaal voor jou ingedeeld op basis van best practices. Heeft een effectief design, is geoptimaliseerd voor zoekmachines en geschikt voor mobiel.

Bovendien zitten er functionaliteiten in zoals een Blog en het online plannen van afspraken of een contactformulier. Het design wordt aangepast aan jouw wensen en huisstijl. Zodat hij de uitstraling heeft die past bij jou bedrijf.

Voordelen van de Trainer & Coach Website

Effectief en professioneel design

Speciaal ontworpen voor Trainers & Coaches

Blog om kennis en expertise te delen

Direct afspraken in laten plannen of contactformulier

Geoptimaliseerd voor Google zoekresultaten

Uit te breiden met extra pagina's en functies

Aangepast aan jouw huisstijl en wensen

Design, techniek en indeling zijn al geregeld.

Referenties om vertrouwen op te bouwen

Zelf blogs maken en aanpassingen doen

AVG/GDPR Ready

Met een beperkt budget een professionele site

Volledige ontzorging met ons Hosting & Support Abonnement

Naast het volledig verzorgen van je nieuwe website, kunnen we ook Hosting, Domeinnaamregistratie en alles wat daarbij komt kijken uit handen nemen. Zodat jij je helemaal kan richten op je bedrijf en de inhoud.

Meer info >>

Een nieuwe website nodig? Of meer klanten uit je bestaande website?

Laat mij eens met je meedenken!

Ook zo’n website?

Dit zeggen onze klanten

Extra pakketten voor meer impact

Nog meer impact maken met onze aanvullende Pakketten? Laat ons je helpen met Teksten, SEO, Landingspagina’s, Huisstijl, Logo’s en nog veel meer.

Meer info >>

In 6 stappen is je nieuwe website online

In 2 – 4 weken online

1. Helder krijgen van je wensen

Bij de aanvraag van de website starten we met een intake gesprek. Voor het intake gesprek ontvang je een vragenlijst. Zodat de website jouw bedrijf optimaal gaat vertegenwoordigen en dat al je wensen meegenomen worden.

2. We gaan de website voor jou inrichten

We gaan aan de slag om de website helemaal naar jouw wens te maken. Zodat de site een unieke uitstraling krijgt die past bij jouw bedrijf. Als je nog geen logo en/of huisstijl hebt, kunnen we die voor je ontwerpen (optioneel)

3. Eerste review van je website

Het design van de website is klaar om door jou bekeken te worden. Je kan nu aangeven welke zaken je eventueel toch anders wil. Wij gaan aan de slag om je website verder te optimaliseren.

4. Tijd om je teksten toe te voegen

Dit kan je zelf doen direct in de website of door ons uit handen laten nemen. Net wat voor jou het beste past. Optioneel kunnen wij de teksten schrijven, video's maken en andere content voor jou ontwikkelen. Zie extra diensten.

5. Laatste review van de website

We kijken samen met jou nog eens kritisch naar de website om te zien of alles klaar is om live te zetten. Indien nodig doen we nog de laatste kleine aanpassingen, zodat alles klopt en er perfect uit ziet op alle schermen.

6. Het moment is daar. Je kan je nieuwe website aan de wereld laten zien

Gefeliciteerd! We zetten je website online. Hiermee heb je een belangrijke stap gezet in het verdere succes van je bedrijf. Je website in tenslotte de plek waar iedere potentiële klant als eerste gaat kijken.

De Trainer & Coach Website voor jouw bedrijf? Met eigen teksten, afbeeldingen en huisstijl.

 

Voor € 499,-