Categorie
Branding, Website
Over dit project

Bert van der Vossen – Business Coaching

Voordat Bert van der Vossen zijn praktijk als business coach begon, was hij Continental Europe Manager bij Chubb Insurance Company of Europe SE en verantwoordelijk voor ruim 450 mensen in 10 landen en een omzet van $500.000.000. Tevens is hij ruim 10 jaar Director (lid van de Board of Directors) bij Chubb geweest.

 

Juist in de jaren bij Chubb is zijn interesse in het coachen van teams en het begeleiden van managers verder ontwikkeld. Het stellen van de juiste gezamenlijke en persoonlijke doelen heeft geleid tot het behalen van zeer goede resultaten en niet alleen in financiële zin.

 

Bij commerciële organisaties gaat het er uiteindelijk om dat er resultaten worden behaald. Dat is een realiteit waar ik altijd mee te maken heb gehad en die ik bij mijn vorm van business coaching als uitgangspunt hanteer. Maar als het te behalen resultaat geen ‘uitdaging’ meer is maar een echt probleem begint te worden is het zaak om juist ook de persoon die (of het team dat) het resultaat moet behalen op de juiste manier te coachen en te begeleiden.

 

De opdracht was hier het ontwikkelen van een nieuwe website, logo en huisstijl. Bovendien moest de website zowel in het Nederlands als Engels beschikbaar komen.

 

Werkwijze

Voor Bert hebben we een compleet nieuwe huisstijl en website ontwikkeld en daarbij ook de foto’s verzorgd. De website is 2 talig en er zijn speciaal voor de website foto’s gemaakt door onze fotograaf.