Over dit project

iPeople

iPeople helpt de belofte van Scrum in jouw organisatie waar te maken: de hoogst mogelijke waarde in de kortst mogelijke tijd. De mensen van iPeople hebben zeer veel ervaring, zodat jouw organisatie profiteert van kwalitatief hoogstaand advies, projectmanagement, coaching en meer.

 

In ons uitgebreide en groeiende netwerk van door iPeople getrainde mensen, bevindt zich ook de Scrum Master of Product Owner die de meeste waarde toevoegt aan jouw project.

 

iPeople had al een mooie website en was op zoek naar manieren om meer klanten online te vinden via de eigen website. De meeste klanten kwamen binnen via een bemiddeling site waar veel kosten aan afgedragen moest worden. De opdracht was het opzetten van een klantenwerving systeem om dit te kunnen realiseren.

 

Werkwijze Webzigt

Om dit te realiseren hebben we een online test ontwikkeld waarbij mensen na het invullen te zien krijgen of Scrum Master of Product Owner rol beter bij hun past. In de praktijk bleek namelijk dat veel mensen moeite hebben met het verschil. Om mensen naar de test te krijgen hebben we Facebook advertenties gemaakt. Na het invullen van de test krijgen de mensen een video met het resultaat en verdere toelichting na achterlaten van een email adres. Vervolgens krijgen ze opvolg mails met specifieke info afhankelijk van de resultaten van de test. Dit heeft in korte tijd al meer dan 230 nieuwe leads opgeleverd.