Categorie
Hosting & Support, Video, Web Applicatie, Website
Over dit project

Stichting Werkplus Gemeente Volendam-Edam

Per 1 januari 2018 is de gemeente Edam-Volendam zelf verantwoordelijk voor het uitvoeren van de Wet sociale werkvoorziening (WSW). Het gaat hierbij om circa 90 mensen in Edam-Volendam, welke ondergebracht worden in de Stichting Werkplus. De Wsw doelgroep zijn veelal mensen met een beperking. De gemeente is zelf verantwoordelijk voor de doelgroep en ondersteund hen in hun ontwikkeling, middels jobcoaching, zoeken van Baan etc.

 

De website vergroot de mogelijkheden voor mensen die alleen in aangepaste omstandigheden kunnen werken. Zorgt voor meer bekendheid voor Wsw’ers onder werkgevers, hoe zij in te zetten zijn voor bedrijven. De website heeft ook een “Mijn WSW” omgeving, waar de WSW deelnemers uren bij kunnen houden en waaruit voor werkgevers een uitdraai van totaal aantal gewerkte uren gemaakt kan worden. Omdat het veelal om mensen met een beperking gaat, is hier met het ontwerp van de website rekening mee gehouden.

 

Werkwijze Webzigt

Wij hebben dit project van begin tot eind uitgevoerd. De strategie, concept, het design, advies over teksten, bouwen van de website en urenregistratiesysteem. Daarnaast hebben we ook de video’s verzorgd. We zijn erg trots op het resultaat.

https://www.stichtingwerkplus.nl/