Volledige ontzorging met ons Hosting & Support Abonnement

In combinatie met de Trainer & Coach Website.

Naast het volledig verzorgen van je nieuwe website, kunnen we ook Hosting, Domeinnaamregistratie en alles wat daarbij komt kijken uit handen nemen. Zodat jij je helemaal kan richten op je bedrijf en de inhoud.

d

Hosting, Domeinregistratie en E-mail.

Snelle, veilige en betrouwbare hosting op Google servers in Nederland. Er worden dagelijks back-ups gemaakt van je website.

Indien je al een domein hebt nemen wij die over en anders maken wij het domein voor je aan.

Je krijgt tot 5 mail adressen met virusscanner en spamfilter. Indien je al email adressen hebt kunnen we deze overnemen.

Support & Tips

We geven support op het gebruik, functionaliteiten en admin omgeving van de WordPress website.  We zorgen dat alles up-to-date blijft. En helpen je bijvoorbeeld bij aanpassingen van tekst of afbeeldingen op de website en vragen bij het maken van een Blog.

 

Maandelijks krijg je tips over het optimaliseren van je website.

Beveiliging & Privacy

SSL certificaat(https) om een beveiligde verbinding op te zetten tussen bezoeker en server. De nieuwe standaard voor websites.

 

De website wordt beschermd met een firewall, die continu up-to-date gehouden wordt. Om te voorkomen dat je website gehackt word. 

Monitoring

We monitoren continu of de site online blijft, veilig is en goed presteert. Mocht er ergens toch iets fout gaan dan komen we proactief in actie.

Totaalpakket voor € 24,- per maand

Alleen in combinatie met Trainer & Coach website

Volledige ontzorging met het Hosting & Support Abonnement

 

Voor € 24,- per/mnd