Wil je weten hoe jij ook dagelijks kwalitatieve leads kunt krijgen?

 

Super dat je de ambitie hebt om je bedrijf verder te laten groeien. Ik help je graag verder!

Het is mijn missie om zoveel mogelijk Trainers & Coaches te helpen aan meer klanten. Zodat deze nog meer levens positief kunnen beïnvloeden.

Ik heb iets meer dan 2 jaar geleden besloten om voor mezelf te beginnen. In de afgelopen periode, heb ik allerlei manieren getest om online klanten te werven. Bloggen, zoekmachine optimalisatie, Social Media, mooie websites gebouwd gericht op conversie, Inbound Marketing en nog veel meer… Dit heeft allemaal effect. Maar kost veel tijd, is niet voorspelbaar en werkt niet altijd even goed. Je weet nog steeds niet of en wanneer er weer nieuwe klanten zullen komen.

Wanneer is dit voor jou?

1. Je verkoopt een coaching of training programma.
2. Je doet in ieder geval 1000 euro omzet per maand

Je bent hier helemaal klaar mee

1. Je maakt je continu zorgen waar je volgende klant vandaan komt
2. Soms heb je een goede maand en de volgende maand weer helemaal niets
3. Je bent teveel tijd kwijt aan het vinden van nieuwe klanten, zonder veel succes

Word dit jouw jaar?

Ben jij er klaar voor om ein-de-lijk uit te vinden hoe je online marketing VOOR jou kan laten werken, en hoe je een machine opzet die een voorspelbare ROI (Return on Investment) genereert?

Hoe zou je leven eruit zien als jij een systeem had die op de “automatische piloot” nieuwe leads en sales voor jou zou genereren… waardoor jouw omzet elke maand zou blijven groeien?

Stel je voor

1. Dat je niet meer wakker ligt met dat constante stemmetje in je hoofd dat er NU omzet binnen moet komen. Omdat je anders een groot probleem hebt.
2. Dat je elke dag kwalitatieve leads in je marketing funnel krijgt die met jou WILLEN werken, zonder dat jij hiervoor ook maar iets hoeft te doen.
3. Dat jouw bedrijf elke maand zou groeien en dat je daardoor financieel stabiel zou zijn. Misschien zelfs wel volledig onafhankelijk
4. Dat je de vrijheid hebt om je business een paar dagen te verlaten en dat alles gewoon door blijft lopen

Wat als ik je vertel dat ik een oplossing heb ontwikkeld voor dit exacte probleem, zodat jij een volledig automatisch systeem krijgt dat daadwerkelijk werkt

Te mooi om waar te zijn? Ik zou toch even verder lezen als ik jou was. Ik zat in dezelfde situatie. Na het implementeren van dit systeem, krijg ik dagelijks nieuwe leads binnen. Moet ik zelfs af en toe de toevoer uitzetten omdat ik anders meer leads krijg dan ik aan kan.

Oké..oké.. maar waar bestaat dat klantenwerving systeem dan uit zal je je nu waarschijnlijk afvragen.

Om te beginnen. Je hebt hier geen nieuwe website voor nodig.

Het klantenwerving systeem bestaat uit de volgende 3 pijlers

1. Foundation
– Welk probleem los je op voor wie?
– Wat voor pakket heb je om tot die oplossing te komen?

2. Funnel
– Waarmee je stapsgewijs en automatisch mensen bewust maakt dat het probleem er is, een relatie opbouwt en het vertrouwen krijgt dat jij de oplossing hebt.

3. Traffic
– Door emails en Facebook ads gericht op de juiste doelgroep verkeer naar je Funnel krijgen.

Als deze 3 pijlers eenmaal staan kan het systeem aangezet worden en zal het direct gaan zorgen voor nieuwe leads en klanten.

 

Klik op onderstaande button en kom te weten hoe je dit systeem voor jouw bedrijf in kunt zetten.

Berichten

berichten

Geen reactie's

Geef een reactie