Optimalisatie Webzigt Website

Websites met een effectieve strategie, professioneel design en gericht op conversie

Webdesign voor Coaches & Trainers

Waar onze websites uit bestaan

Effectieve Strategie

Een op conversie gerichte strategie om je bedrijf te promoten

Professioneel Design

Een design dat professioneel, uitnodigend en effectief is

Gericht op Conversie

Brengt bezoeker naar de volgende stap door actie aan te moedigen.

Effectieve Strategie

Voordat we beginnen met het ontwikkelen van je nieuwe website,  bepalen we samen met jou de manier waarop je jezelf het beste kunt presenteren.

 

Welk doel wil je met je website  bereiken? Voor coaches en trainers zal vaak het inschrijven voor de nieuwsbrief het eerste conversie doel zijn en het uiteindelijk doel het verkopen van coachings sessies, events of trainingen.

 

Wie is je klant? Als je weet wie je klant is kan je deze helpen, door het bieden van oplossingen voor zijn of haar problemen. Hierdoor wek je vertrouwen en krijg je meer bezoekers naar je website.  De uitstraling van de website passen we aan op jouw doelgroep.

 

Wie ben jij en wat maakt jouw product of dienst uniek?  Belangrijk om jou toegevoegde waarde te laten zien om te kunnen overtuigen waarom bezoekers nou juist voor jou moeten kiezen.

 

Hoe doet de competitie het en wat kan je daar van leren en beter doen op jouw site?  We doen een analyse van je 2 grootste concurrenten om daar de lessen uit te halen.

 

Voor welke zoekwoorden is het relevant om goed te scoren in Google? Heel belangrijk om goed vindbaar te zijn op zoekmachines, dat is toch de plek waar voor veel mensen de zoektocht naar een nieuwe Coach of Trainer start. We doen een analyse zodat we de voor jou meest belangrijke zoekwoorden in de website kunnen verwerken.

 

Hoe doet je huidige website het, wat zijn de goede dingen die mee kunnen en wat moet beter? We zorgen dat de goede zaken mee gaan naar de nieuwe site en dat we leren van de onderdelen die minder hebben gewerkt.

 

Hoe zet je Social media in voor meer bezoekers? We kijken hoe je nu Social Media gebruikt om bezoekers naar je website te krijgen en geven advies op welke manier je dit kunt verbeteren.

Professioneel Design gericht op Conversie

Al onze Websites worden in WordPress gebouwd. Dit is wereldwijd het meest gebruikte platform. Het maakt het mogelijk dat jij zelf makkelijk tekst en plaatjes aan kan passen. Bovendien is het een basis waarvandaan je website met alle mogelijkheden uitgebouwd kan worden. Als je bijvoorbeeld later een webshop of online training omgeving wil toevoegen.

 

De Website is responsive en zal op meerdere devices goed werken.

 

Heel belangrijk voor een website is dat hij je waarde communiceert en vertrouwen wekt. Daarmee je bezoekers aanzet tot de volgende stap doormiddel van Call to Actions.

 

We besteden veel tijd aan het zorgen dat je Website zo ontworpen is dat het je bezoeker zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt en drempels zoveel mogelijk weggehaald worden.

 

Uiteindelijk is je website een middel om je bedrijfsdoel te behalen. Met dit als hoofddoel ontwerpen we een zo effectief mogelijke website.

Wat klanten over Webzigt zeggen

GRATIS REVIEW VAN JE WEBSITE MET 3 WAARDEVOLLE VERBETERINGEN

WAARMEE JE AL DIRECT MEER UIT JE WEBSITE GAAT HALEN

Klik op “Ik wil gratis advies” om je aan te melden. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een mail met verbeteringen specifiek voor jouw website