photodune-5384784-successful-business-woman-at-the-office-xs-864x400_c

Werkt volledig automatisch en zorgt 24/7 voor verkopen via je site

Klantenwerving Systeem
voor Coaches & Trainers

Hoe verkoop je jouw product of dienst online?

Trek bezoekers naar je Website

Converteer bezoekers naar leads

Converteer leads naar klanten

WAAROM JE EEN KLANTENWERVING SYSTEEM NODIG HEBT

Klantenwerving systemen zijn essentieel voor Trainers & Coaches die online willen verkopen.

Je kunt nog zo’n goed product hebben, maar als je klantenwerving systeem niet goed in elkaar steekt, is de kans groot dat je website of webshop flopt.

 

Een klantenwerving systeem is eigenlijk een goed uitgedachte flow die erop ingericht is om de omzet per bezoeker en klant te maximaliseren.

 

Het verbaasd me nog steeds hoe weinig Coaches & Trainers bewust bezig zijn met het bouwen en optimaliseren van hun klantenwerving systeem, terwijl het dé marketing activiteit is die het meeste rendement oplevert.

Hoe het werkt

Om te kunnen verkopen heb je eerst veel bezoekers nodig op je website. Om deze aan te trekken maken we gebruik van de juiste content op je website en promotie op social media en Facebook Ads. Door deze dingen op de juiste manier te combineren trek je de juiste bezoekers aan.

 

Deze methode is goedkoper dan Google Ads en effectiever dan het richten op zoekmachine optimalisatie, waar de concurrentie heel erg hoog is waardoor het bijna onmogelijk is om op de 1e pagina van Google te komen en blijven.

 

Volgende stap is deze bezoekers helpen te kiezen voor jouw product of dienst. Veel Coaches en Trainers bieden direct hun diensten aan, zonder eerst een relatie en vertrouwen op te bouwen.

 

We ontwikkelen een systeem waarmee je stap voor stap vertrouwen wint en de bezoeker helpt om te kunnen kiezen of jouw product of dienst aansluit bij hun behoefte.

Het systeem werkt volledig automatisch en zorgt 24/7 voor nieuwe verkopen via je site

Voor Trainers & Coaches

Speciaal voor Trainers & Coaches hebben we een klantenwerving systeem ontwikkeld. Dit is een systeem dat zich keer op keer bewezen heeft.

 

Wij passen deze aan voor jouw bedrijf en richten hem in. Helpen je met het creeren van de juiste content en trainen je in het gebruik.

 

Het is de manier om eerst een relatie op te bouwen, waardevolle informatie te delen en pas je dienst of product aan te bieden als je lead daar klaar voor is. Hierdoor zal je veel meer mensen kunnen helpen en meer verkopen.

 

Wil je weten hoe dit voor jou kan werken? Maak dan een afspraak voor het gratis adviesgesprek.

GRATIS REVIEW VAN JE WEBSITE MET 3 WAARDEVOLLE VERBETERINGEN

WAARMEE JE AL DIRECT MEER UIT JE WEBSITE GAAT HALEN

Klik op “Ik wil gratis advies” om je aan te melden. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een mail met verbeteringen specifiek voor jouw website